Unicus har hatt en sterk vekst de siste årene og er nå rundt 50 konsulenter i Norge og Sverige. Vi etablerte oss i Sverige i 2017 og etableringen har vært en suksess. Vi er nesten 20 konsulenter der og har store virksomheter som SEB og H&M på kundelisten. Nå tar vi neste steg. Vi har bevist at vår modell fungerer utenfor Norge, så nå satser vi i Finland.

«Vi ser at det er marked for et selskap som Unicus i Finland, så vi har god tro på at Unicus sin modell vil fungere bra der også» sier grunder Lars Johansson-Kjellerød.

Unicus har ansatt Jukka Mikkonen til å bygge opp virksomheten i Finland. Jukka har en lang erfaring fra IT-bransjen gjennom bedrifter som Visma, Aditro, Fujitsu og HP. «Det å kombinere markedets behov for IT-tjenester med ressurser som har den riktige kompetansen, men sliter med å komme inn i arbeidsmarkedet, er et unikt konsept» sier den nye daglige lederen i Unicus Finland.

«Vi er veldig fornøyd med ansettelsen av Jukka som daglig leder i Finland. Vi tror at hans lange og relevante IT-bakgrunn kombinert med hans sterke ønske om å utvikle en virksomhet med sosiale resultater, gjør at vi har alle forutsetninger for å lykkes» sier gründer Lars Johansson-Kjellerød. «Vi ser frem til å tilby høykvalitets IT-tjenester samtidig som vi skaper arbeidsplasser for personer med Asperger i Finland også»

Unicus Finland vil ha kontor i Helsinki.

For mer informasjon, kontakt:

Unicus gründer Lars Johansson-Kjellerød, Lars@unicus.no tel +47 95 77 41 98

Daglig leder Unicus Finland Jukka Mikkonen, Jukka@unicus.no tel +358 40 823 76 98